Si të krijojmë një uebsajt apo blog falas?

 

Regjistrimi për një domain name example : theseo123.blogspot.com

 

 

Në këtë artikull Do të sqaroj në detaje Se si të krijojm një blog të qendrushem .

" Citim "

Sot ka alternativa "platforma të ndryshme" dhe  zgjidhje te ndryshme .

 

une do të flas vetem për  tri nga
Platformat me fuqishme sot "  blogger - blogspot.com - wordpress - joomla.

 

Blogger - "Theseo123.blogspot.com" është blog "Emer Domain" i ofruar Falas nga google "  ipet falas për bloger uebmaster." Dhe është prone e blogger-Google".

Wordpress është Script që ofrohet për shkarkim " Krejtesisht faslas " apo ate "premium" . Dhe mund të instalohet fare lehet në uebsajt nga kompjuteri i juaj apo direkt nga hosti me një klikim mbi skript  wordpressra . ofrohet për shkarkim në wordpress.com / org

Joomla është Script që ofrohet për shkarkim " Krejtesisht faslas " apo ate "premium" . Dhe mund të instalohet fare lehet në uebsajt nga kompjuteri i juaj apo direkt nga hosti me një klikim mbi skript , joomla. dhe ipet per shkarkim në : joomla.com

 

 

 

Të pakten ky është mendimi i im.

 

 

Sqarim për blogger.

Per të krijuar një website apo blog falas, ka alternativa te shumta.

Me i rekomandueshem është blogger.com shembull : http://theseo123.blogspot.com

Pra eshte blog i ofruar falas nga " blogger.com" Eshte platforma me e fuqishme per seo.

Blogger  ofron nje SEO me te mire se platformave tjera .

"SEO" ka te beje me te gjitha postimet "produktet ne uebsajtin " e juaj ne blog te cilat ju i publikoni ne uebsajtin tuaj pastaj ato publikohen ne Google Search Engine.

Blogger ju jep  mundesi edhe te krijimit te një blog apo website te cilat mund te jene statike

Shembull : seo123.ml

Eshte nje emer " domain name " Që është  une i shtova setup tek blogger ,  një domain i cili ofrohet falas nga :freenom.com.

 

Regjistrimi për nje domain blogger: theseo123.blogspot.com. shfleto www.blogger.com ose bloggspot.com.

Dhe zgjedh : emridomain.blogspot.com

Regjistrimi per nje domain name  falas "  TK , ML , GA ,CL " Etj.  Shfleto : www.freenom.com .

 

REGJISTRIMI PER BLOGGER - BLOGSPOT.

ju mund te keni nje llogari në gmail.com :email@gmail.com

Ose te regjistroni nje email : email@gmail.com

Pasi ta keni bër kete hyni ne llogarin tuaj : email@gmail.com / hyr ne blogger.com  dhe zgjedh  (kliko mbi ) "New Blog "

Shkruaj " titulli i faqes tuaj "

Zgjedh emri : theseo123.blogspot.com / yourdomainname.blogspot.com

Kliko mbi "template" dhe ne fund kliko "Create new blog!"

 

 

 

 

pra ju mund te postoni  ndani produktet tuaj , ti ndertoni ato dhe  ndryshoni, dhe mund te jene sajte lajmesh - bloge personale apo edhe ndonje site informacioni per firma - lojra ose diqka tjetet  te cilat sherbime me se miri i ofron blogger "www.seo123.ml"

http://www.seo123.ml/2016/08/how-to-setup-custom-dot-tk-domain-in.html?

blogger.com eshte shume e thjeshte te mirembahet dhe te menagjohet .

Dhe ju nuk do te paguani asnje qindarke per te.

Blogger ka template te ndryshme qe ipen per shkarkim falas ose me para nga uebfaqe dhe kompani te ndryshme ne internet .

Disa nga templatet me te bukura i gjeni ketu  http://seo123.ml/blogger

 

Ne blogger ju ofron te keni nje uebsajt unik  me artikuj te ndryshem dhe te krijoni faqe te ndryshme

Shembull :http://www.seo123.ml/2016/08/creating-categories-in-blogger-page.html?

 

Admin :inc-seo 2016

http://theseo123.blogspot.com

http://seo123.ml

 

 

0 comments:

Post a Comment

 
Titulli i Blogut cha0s-KhC © 2016-2017. All Rights Reserved Seo123.ml seo123.ml
Top