Pasi ta keni bere ndryshimin nga "true" ne "false", klikoni "save mbi  template" .

 

Pastaj  shkoni në opsionin "layout" , dhe klikoni mbi "Attribution widget"

Shih per "

Attribution widget"

, dhe tani ju mund të shihni opsionin heqjen . Pra, vetëm të klikoni mbi të , dhe për të shpëtuar

0 comments:

Post a Comment

 
Titulli i Blogut cha0s-KhC © 2016-2017. All Rights Reserved Seo123.ml seo123.ml
Top