Lista e Top shfletues web

( të pranishme në linjë Interneti ).

web Browsers vepron si kerkues për të gjetur se çfarë shtrihet brenda të internetit faqet e internetit.

Nuk janë një shumë e shfletuesit me karakteristika të awesome dhe popullaritet.

Por cilat janë Browsers Top Web?

Ndiqni listen tone :


Këtu ne kemi përpiluar një listë të web shfletues të lartë të cilat janë tipar i pasur, më të shpejtë, të sigurt dhe të ketë popullaritet të përdoruesit. Ju lutem vini re se të gjitha këto shfletues web janë unike dhe madhështore në mënyrën e vet.

Nuk ka shfletuesi i lartë në mesin e tyre, por të gjitha këto janë zgjedhur bazuar në mirëdashësi përdorues dhe kritikat popullore.

Lista e Top Web Browsers Google Chrome Google Chrome Popular Browser nga gjigandi Internet Google. Fokusohet në ecurinë e zgjeruar e aplikacioneve web. Qindra zgjerimeve të dobishme mund të shkarkohet falas nga Chrome Store dhe mund të përdoret për përdorim personal. Një grup i madh i aplikacioneve dhe add ons në dispozicion në Chrome Store. Këto shton një sasi të konsiderueshme të përvojës shfletimit të përdoruesit. browsing private Startup Fast Phishing / Filter Malware Mozilla Firefox Mozilla Firefox Një shfletues web projektuar për thjeshtësi, të sigurisë, zgjateshmëri ende fleksibilitet dhe fuqi. Në dispozicion për Linux dhe Android, si dhe. Ka shumë të plugins dhe extensions me disa mjete të fuqishme zhvilluesi i saj. përditësime të vazhdueshme, performancë të lartë dorëzuar dhe ndërfaqe customizable është një lumturi për përdoruesit e përparuar. Firefox lejon një arkitekturë të hapur e cila pranon instalimin e temave dhe extensions. Temat japin shfletuesi një vështrim të përshtatshëm të re. Zhvilluesit mund të shkruani zgjerimeve për të bërë shfletuesi të kryer funksione si e dëshiruar si të kontrolloni llogarinë tuaj Gmail, kur ju të hapur shfletuesin, ose të bllokojë të gjitha reklama. RSS Headlines Zgjerime chat Spam / Filter Malware Opera Browser Web Google Chrome Vazhdimisht evoluon dhe përmirësimin dhe shfletuesi më i popullarizuar mobil, opera ka ardhur një rrugë të gjatë nga të qenit një shfletues në një suitë të drejta të plota e internetit. Falas shfletues të shpejtë me mbështetje të mirë për përditësime. Karakteristika si faqe zoom dhe zhvilluesi shkurtesat të lejojë përdoruesit të kenë eksperiencë unike. Ka disa çështje të pajtueshmërisë gjenden në faqet e internetit të caktuara, por me përditësime të vazhdueshme këto probleme janë të pakta. Email suite phishing Filter bit Torrent Safari Browser Web Safari Web Browser Safari është një shfletues web i zhvilluar nga Apple inc. Kjo është shfletuesi më popullor me përdoruesit MAC. Safari është një shfletues i pastër, shumë i shpejtë i bazuar në motorin WebKit pasqyrim. Safari vjen me karakteristikat që ju dëshironi në një shfletues modern, si shfletimi me skeda, popup bllokimit dhe të ndërtuar në funksionalitetin kërkimit. Ajo gjithashtu ka një nga më të mirë të RSS-lexim funksion në dispozicion online, ajo është më e lehtë për të mbajtur të gjetur një numër të faqet e internetit se duke përdorur bookmarks. Më Browser Popular Macintosh Bookmarks importit nga çdo shfletues Browsing private Internet Explorer Internet Explorer Internet Explorer nga Microsoft është shfletuesi parazgjedhje për sistemin operativ të Windows. Saj ende shumë popullor me shumë përdoruesve të internetit. shpejtësinë e nisjes është një çështje e madhe me internet explorer. Ka shumë karakteristika të nevojshme si aftësitë Active X, Filtër SmartScreen, një listë të vendeve të rekomanduara dhe më shumë. Internet Explorer është ende konsiderohet të bie prapa në garë, por botimet e fundit premtojnë peshë të shpejtë, e mbushur me karakteristika të fundit. Ne mund të presim dhe të shohim nëse ajo vjen përsëri në krye. Shto ons Opsionet customization Mouse Gestures Slimjet Browser Slimjet Web Browser Slimjet është i fuqishëm dhe një nga shfletuesit më të mirë përreth. Ajo ka ndërtuar në zgjerime për të lehtësuar në shfletim të internetit. Mundësuar nga Blink Engine, Slimjet mbështet të gjitha Apps Chrome plus një pako e më të gjerë të ndërtuar në Apps. Slimjet është aq i mirë sa Chrome, ka ndërfaqe të fuqishme dhe të përshtatshëm si Firefox, karakteristika të besueshmërisë dhe në aplikacione të ndërtuara të cilat ngarkesës një pushtet të mbushura shfletuesit çdo herë që e përdorin atë. Ad blocker & Download Manager Sharing Social dhe Youtube Downloader Faster, Sigurt dhe të besueshëm Maxthon Maxthon Browser Web Një shfletues të shpejtë me shumë karakteristika dhe ndërfaqe të besueshëm përdoruesit. Mundësuar nga Maxthon Cloud Engine, ajo ofron shfletim seamless dhe shkarkime. Punon në të gjitha platformat. Maxthon ka shumë karakteristika të mrekullueshëm, duke përfshirë video ad fast-forwarding, performancës Speedy dhe dy motorëve faqe pasqyrim (WebKit dhe Trident) për përputhshmërinë më të mirë. anti Spyware Pop up Blocker Cloud Browsing SlimBrowser Slimbrowser Web Browser Një zgjedhje popullore për përdoruesit të cilët duan shpejtësi dhe siguri. Ajo është e bazuar në Trident Engine Internet Explorer dhe është një shfletues i fuqishëm dhe i fuqishëm. Ajo flaunts tiparet më të mira të përdorshmërisë dhe shpejtësi në krahasim me shfletuesin Internet Explorer. Slimbrowser kujdeset për privatësinë tuaj dhe të sigurisë çdo herë që jeni surfing online. Slimbrowser fillon sa më shpejt të jetë e mundur dhe ju lejon të keni një përvojë të mahnitshme web surfing. Mënyra Omni Bar Integruar Plugins (Ad Blocker, Foto Salon) Crash ulët dhe Bugs Netscape Browser Netscape Web Browser botuar fillimisht nga AOL, Netscape shfletuesi ka lëshuar versionin e fundit të bazuar në Mozilla Firefox. Ai është i shpejtë, i sigurt dhe është një zgjedhje e shumë përdorues online. Dynamic HTML Integruar Search Engine Zhvillimi opensource UC Browser UC Browser Web Një shfletues popullor për të dy desktop dhe pajisje mobile. shfletim në skeda dhe fillimin e shpejtë e bëjnë atë një zgjedhje popullore për mijëra përdoruesve. Full download manager dhe të plotë ekran të shfletimit reklama në bukur. shfletim të shpejtë Faqe sharing Quick Apps të shumta Lista e Top 10 Browsers Web Online | Shqyrtime Feature Lista e Browsers paraqitur këtu bazohet në komente të përdoruesve, komente të performancës, ndërfaqe, shpejtësia dhe pamje të tjera të gjerë ndaj këtyre shfletues. Kjo listë është për t'i dhënë përdoruesit e internetit për më shumë informacion mbi të cilin shfletuesi ka se çfarë përmban. Të gjitha këto shfletues meritojnë të jenë në listën e shfletuesit më të lartë të internetit për shkak të stilit unik të tyre, ndërfaqe, aplikimet dhe veçoritë përkatëse. IceDragon: A, version më të shpejtë më të sigurt të Firefox. Comodo IceDragon është një shpejtë dhe të gjithanshëm shfletuesit e internetit të bazuar në Mozilla Firefox e cila përmban disa sigurisë, performancës dhe funksion përmirësimeve mbi bazë të ndërtuar. WebSpirit Browser Internet 3.0.1 Pa Browse web me shpejtësi të madhe dhe fleksibilitet


dhe siguri

0 comments:

Post a Comment

 
Titulli i Blogut cha0s-KhC © 2016-2017. All Rights Reserved Seo123.ml seo123.ml
Top