Në këtë tutorial, unë do të ju tregojnë se si për të hequr "mundësuar nga bloger" atributim widget / vegël që shfaqen në futboll bloger. Si për sugjerimin tim, ju nuk duhet të hiqni "mundësuar nga bloger" atribuim, të mbajtur lidhjen e kreditit si ajo është, por në qoftë se ju me të vërtetë doni për të hequr atë, pastaj të shkojnë përpara, mos u shqetësoni bloger blog juaj nuk do të heqë nga Google .

Hapat për të hequr Mundësuar nga bloger cilësimin. • Së pari  hyni në llogarin tuaj blogger pastaj   shko në bloger template opsion, dhe klikoni në opsionin "Edit HTML". Kliko mbi "Edit Html"


 • Shikoni më poshtë në screenshot për kuptim më të mirë,

 • Dhe  te detajuar.


Blogger Template - Edit HTML

 • Tani Klikoni për "jump to widget" dhe zgjidhni mbi  "Attribution1" widget .

 • Shih ne screnshot.


Powered by blogger attribution widget

E pra, në qoftë se ju nuk e gjeni atë, atëherë ju mund të përdorni Ctrl + F për të gjetur "Attribution1" fjalen.

 • Tani ju do të shihni këto rreshta të kodeve Dhe <b:widget id='Attribution1' locked='true' title='' type='Attribution'>....</b:widget>

 • Tani hpër ta  ndryshuar vlerën e mbyllur nga e vërtetë të rreme, si kjo,
  <b:widget id='Attribution1' locked='false' title='' type='Attribution'>....</b:widget>

 • Mos ndryshoni ndonjë vlerë tjetër, dhe klikoni mbi ruaj template.

 • Tani shkoni në opsionin paraqitjen, dhe klikoni mbi Attribution widget, dhe tani ju mund të shihni opsionin heqjen. Pra, vetëm të klikoni mbi të, dhe për të ruajtur parametrat tuaj.Unë shpresoj se ju me sukses do të hiqni mundësuar nga bloger atributim widget nga blogun tuaj.


Remove powered by blogger attribution widget

Pse "Mundësuar nga bloger" shfaqen përsëri pas hequr atë?


E pra, ne nuk kemi shumë kontroll, në blogun tonë, në mënyrë që kodi standarde automatikisht do të shtoni në bloger blog tuaj në çdo kohë.

Zgjidhja: Vetëm fshini tëra kodet atributim widget, dhe klikoni mbi ruaj template. Shumë herë, që ka punuar për mua në çdo template bloger.