Informacion Zyrtar  :#SEEC0M.ALTERVISTA.ORG

     ADMINISTRATA ://

Pas ma shum se 4 vite te lundrimit tone ne internet,  sfidav dhe sukseseve qe na kan percjellur  nder vite , dhe gjerav qe kemi ndare sebashku me ju , ne jemi te detyruar qe "uebfaqja http://seec0m.altervista.org"   te nderpres funksionin  per nje kohe te pacaktuar :

     1 administratoret e bloggut "seec0m.altervista.org "   nuk mund te jen online dhe te ju pergjigjen kerkesave tuaja.

 2 adminstratori gjeneral i blogut "seec0m.altervista.org" duhet ti nenshtrohet disanderhyrjeve shendetesore dhe te rioperohet.

 ('@')

:"//blogget me posht jan te partnerve tane .


          http://Theseo123.blogspot.com


 SHPRESOJM QE NJE DITE PRAP TE JEMI PRAN JUSH dhe te gezojm prap perkrahejen tuaj.

Informacion Zyrtar 2016 :/ seec0m.altervista.org

http://Theseo123.blogspot.com
  Admin : inc-seo   Admin : seec0m  Admin : r9t-404

0 comments:

Post a Comment

 
Titulli i Blogut cha0s-KhC © 2016-2017. All Rights Reserved Seo123.ml seo123.ml
Top