lajm1-kumanova1_1461523522-2168821


Shërbimet sekrete e organizuan luftën e Kumanovës (VIDEO)

Sonte, në kudër të emisionit Zona Express me autor Leonard Kerqukin, është transmetuar dokumentari “Kurthi i Kumanovës”; kushtuar betejës dy ditëshe mes disa luftëtarëve nga Kosova dhe forcave policore maqedonase.


Në këtë dokumentar, gazetarë shqiptarë e maqedonas, flasin për mundësinë që e gjithë kjo të jetë orkestruar nga shërbimet sekrete.

Shikojeni videon e mëposhtme për të kuptuar më shumë.

[embed]https://m.youtube.com/watch?time_continue=57&v=EZaxfazsVJQ[/embed]0 comments:

Post a Comment

 
Titulli i Blogut cha0s-KhC © 2016-2017. All Rights Reserved Seo123.ml seo123.ml
Top