Get free tech domain, free tech domain , get free hosting , domain name dot tech

MERRNI NJË .TECH DOMAIN NAME

Merrni një .tech Domain Name Falas Marrja e emrit perfekt për sipërmarrjen tuaj të teknologjisë mund të jetë një detyrë e frikshme. .tech është identiteti definitive online e komunitetit...
Merrni një .tech Domain Name Falas Marrja e emrit perfekt për sipërmarrjen tuaj të teknologjisë mund të jetë një detyrë e frikshme. .tech është identiteti definitive online e komunitetit të teknologjisë dhe destinacion i përsosur për risi. Kjo ju jep një mundësi unike për të gjetur emrin e përsosur për sipërmarrjen tuaj dhe të dalë nga turma! Në sajë të ekipit në fusha të .tech, anëtarët e komunitetit Startacus mund të regjistrojnë një emër domain falas, standard (jo premium) .tech, falas, për një vit!
Get a free .tech domain nameSi të merrni domain tuaj të lirë .tech Të gjithë anëtarët Startacus të cilët janë nënshkruar nëmund të klikoni këtu për të hyrë në këtë marrëveshje. Të gjithë ju duhet të bëni është të kërkojnë emrin .tech domain e zgjedhjes suaj dhe nëse është në dispozicion, atëherë .techSquad do të ju dërgoj një kod të veçantë kupon për të përdorur në arkë. Mos u shqetësoni nëse ju nuk jeni një anëtar Startacus, ju mund të regjistroheni këtu tani , dhe ju ende do të jenë të ligjshëm për të aplikuar për domenin tuaj të lirë .tech. (Mos u shqetësoni që lidhja do të hapet në një faqe të re, kështu që ju mund të merrni lehtë detajet e marrëveshjes përsëri!). Kjo marrëveshje është e kufizuar në 1 emër domain për anëtar Startacus, por në qoftë se ju dëshironi të kërkojë më shumë .techSquad do të konsiderojë këto në një bazë rast pas rasti. Get a free .tech domain namePërfitimet e një emri domain .tech Mbajtja e emrit të domainit tuaj .tech është një mënyrë e shkëlqyer për të arritur një numër përfitimesh për biznesin tuaj.
  • Ajo nxjerr në pah afinitetin tuaj të plotë ndaj teknologjisë dhe jep identitetin e përsosur në internet për çdo përmbajtje që publikoni për veten ose nisjen tuaj
  • Ajo tregon se biznesi juaj po përqafon të ardhmen, me një shtrirje mahnitëse të domain që përputhet
  • Është një mënyrë e thjeshtë për të siguruar që adresa juaj e internetit të jetë aq e çuditshme dhe e paharrueshme sa mund të jetë
  • Kjo do t'ju ndihmojë të qëndroni për njerëzit që kanë rëndësi, duke treguar shpejt fokusin e teknologjisë së biznesit
Vetëm më të mirë për komunitetin Startacus !

Kliko këtu për të hyrë në marrëveshje . (Ps Sigurohuni që të zgjidhni STARTACUS nga menyja e zbritjes.)
Domainet Premium qe shfaqen ne get tech ato nuk ipen falas, pra eshte e kote te shpresoj per to.


hyr  ne 

Nëse emri që keni kërkuar është një emër standarde, atëherë kupon do të dërgohet me asnjë pyetje, por në qoftë se ajo është një emër premium (me vlerë të lartë), atëherë ju mund të keni për të furnizuar disa info mbi pse ju doni atë dhe .techSquad do të shqyrtojë kërkesën dhe miraton mbi bazën rast-për-rast
Kjo është vetëm për të provuar se ju nuk jeni një nga ata që kanë mbetur të fshehtë domain!
** Kjo ofertë është në dispozicion vetëm ne get.tech/startups, kështu që lëvizni shpejt në mënyrë që të mos humbisni! **
Ju mund të ndiqni domains .tech në Twitter përmes @dottechdomains 
 
Share To:
Magpress

NamDoan

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post a Comment